REZERVACIJA
GARANCIJA NAJBOLJŠE ONLINE CENE
Datum prijave
Datum odjave
Promo koda
Page 1 of 3
POLETNO DOGAJANJE V LJUBLJANI

POLETNO DOGAJANJE V LJUBLJANI

Končno je napočil čas v letu, ki ga večina  najbolj vneto pričakuje –dolgi in topli večeri, pozni sprehodi po mestnem jedru in pestro festivalno dogajanje. Tudi tokrat Ljubljana ni razočarala, saj je festivalsko ozračje že v polnem zamahu. Z včerajšnjo otvoritvijo osrednjega poletnega festivala, »Festival Ljubljana«,  pa smo v želji, da vam popestrijo poletni vsakdan,  za vas zbrali nekaj predlogov preživljanja časa.VEČ
Igra svetlobe in teme

Igra svetlobe in teme

Pred nami je mesec, v katerem nas bo mati narava vsak dan nagrajevala z več svetlobe, več sonca ter več življenja.

 VEČ
Zmagam naproti

Zmagam naproti

Navdih za naš februarski kulinarični izbor smo tokrat iskali v mestih - predhodnih gostiteljih Zimskih olimpijskih iger, kjer so naši športniki razveseljevali z uvrstitvijo na zmagovalni oder. City Bar prigrizki so tako ta mesec v duhu nekaterih izmed teh olimpijskih uspehov.

 VEČ
Januar - mesec novih začetkov

Januar - mesec novih začetkov

Z našim tematskim januarjem “Mesec novih začetkov“ vas pozivamo, da si tudi vi zastavite nove začetke, ki vas vodijo do zastavljenega cilja za 2018.

 VEČ
Nagradna igra: CITY-jev Veseli December

Nagradna igra: CITY-jev Veseli December

V komentarju na našo Facebook objavo z decembrsko  nagradno igro do 17.12.2017 deli z nami tvoj najljubši praznični kotiček v Ljubljani in zraven označi 3 osebe, s katerimi bi ga najraje doživel/a.

Zmagovalcu najbolj izvirnega kotička podarimo slavnostno večerjo za 4 osebe v City Hotelu Ljubljana.VEČ
Page 1 of 3