REZERVACIJA
GARANCIJA NAJBOLJŠE ONLINE CENE
Datum prijave
Datum odjave
Posebna promocija

Jesenski napitek iz grozdja

Poletje se je poslovilo in naredilo prostor jeseni. Za uspešen začetek, delimo z vami recept za napitek, ki ni samo okusen, ampak tudi zelo zdrav.

Napitek je prava energetska bomba zaradi grozdja, ki v sebi skriva tudi do 20 odstotkov sadnih sladkorjev. Grozdje med drugim vsebuje fosfor, ki je odličen  za možgane in živce, mangan za ščitnico, železo za kri, kalij za mišice, kalcij za zobe in kosti ter veliko antioksidantov, ki se skrivajo v kožici rdečega grozdja.


Priprava je preprosta in hitra. Tako lahko več časa posvetite občudovanju jesenskih barv skozi okno ali preprosto uživanju ob okusni dobroti.



Za pripravo potrebujete (količine za 1 napitek ): 

100 g grozdja: 50 g Rdečih in 50 g  belih grozdnih jagod

70 ml riževega napitka

2 žlici mletih lešnikov

Žlica medu

 
Priprava:

Grozdje dobro operemo in stresemo v električni mešalnik. Dodamo rižev napitek, med in mlete lešnike. V kolikor želite, lahko riževo mleko zamenjate tudi za mandljevega, ovsenega ali navadnega.  Vse skupaj gladko zmiksamo. Postrežemo v kozarec. Uživamo ob zdravem napitku. 

 

Če vas zanima, kako napitek pripravijo naši kuharski mojstri, vas vabimo, da nas obiščete v našem baru, kjer je napitek del jesenske City bar ponudbe.