REZERVACIJA
GARANCIJA NAJBOLJŠE ONLINE CENE
Datum prijave
Datum odjave
Posebna promocija

Dobrodošli v City Hotelu

Nahajamo se v osrčju Ljubljane, ene izmed najbolj sproščenih prestolnic na svetu, kjer gradovi in zmaji sobivajo z trendi lokali in vznemirljivim nočnim življenjem.

City Hotel Ljubljana je 3* superior hotel s 207 udobnimi sobami, kjer si lahko odpočijete po celodnevnem raziskovanju prestolnice. Odkrivanje Ljubljane pa se ne konča pri vstopu v hotelsko sobo. V vsako smo namreč prinesli košček Ljubljane s fototapeto, ki pričara mesto skozi objektiv priznanega fotografa Žige Koritnika. Tako se lahko potopite v sen pod podobo Zmajskega mosta, Stolnice ali kakšnega presenetljivega, še neodkritega kotička mesta.

Ponujamo vam več kot le udobne sobe in pozorno osebje. Hotel ima v celoti opremljen konferenčni center s štirimi sejnimi sobami, sončno teraso z bujnim zelenjem ter prekrasnim pogledom na Ljubljanski grad, fitnes, restavracijo in bar.

Poleg tega imamo še internetni kotiček in brezplačen brezžični internet po vsem hotelu. Za deževne dni priporočamo našo polico s knjigami, poleg katere se nahaja udoben kotiček za branje. Tu lahko preživite marsikatero prijetno urico z dobro knjigo in vročim kakavom v roki. Za tiste, ki ste do nas prispeli z avtom, je na voljo podzemna garaža.

Pri nas prenočujejo najrazličnejši gostje, od poslovnežev, mladih parov do družin, ki želijo namestitev čisto blizu romantičnega starega mestnega jedra.
Hotel je zlahka dosegljiv z vseh glavnih mestnih vpadnic. Nahaja se na robu peš cone in je tako še vedno priročno dosegljiv z avtomobilom. Glavni avtobusna in železniška postaja sta oddaljeni le 400 m, iz hotela pa je le 25 km do letališča Jožeta Pučnika.

City Hotel je odlična izbira za tiste, ki želijo raziskati tudi druge dele Slovenije. V dobri uri vožnje ste že lahko na čarobni slovenski obali in se sprehajate po kamnitih uličicah srednjeveškega Pirana, se oblizujete ob odlični morski hrani ali se zabavate v Portorožu. Prav tako lahko dosegljiva pa sta pravljično jezero Bled in dih jemajoči podzemni svet Postojnske jame.