Naša zaveza k dostopnosti

Vsem gostom želimo zagotoviti karseda neoviran dostop in bivanje v našem hotelu.

Zato so zunanjost, javne površine hotela in določene (posebej prilagojene) sobe zasnovane tako, da bi kar najbolj upoštevale potrebe gibalno oviranih, gluhih oz. naglušnih in slepih oz. slabovidnih gostov.


Neizmerno smo ponosni, da smo kot prvi v Ljubljani postali imetniki zlatega certifikata Invalidom prijazno. To priznanje s strani Zavoda Premiki nam bo služilo kot iztočnica za nadaljnja prizadevanja, kako prav vsem gostom zagotoviti neoviran dostop in najbolj udobno bivanje v našem hotelu.

 
Vhod in hotelsko preddverje v pritličju sta enostavno dostopna in prostrana, brez stopnic ali preprog.

Recepcija je opremljena s slušno zanko in povečevalnimi stekli, predvsem pa je naše osebje opolnomočeno z znanji, kako vsakemu gostu ponuditi povsem individualne rešitve za njegovo najboljše počutje pri nas.

Dvigala so dovolj velika in s širšimi vrati, primernimi za invalidske vozičke. Kjer je mogoče, imajo hodniki namesto stopnic klančine. Restavracija in konferenčni center se nahajata v pritličju in sta zelo odprta ter povsem dostopna, vključujeta prilagojene sanitarije. V podzemni garaži je tudi parkirišče za osebe, ki uporabljajo podporno tehnologijo.


Sobe, prilagojene gibalno oviranim

Ponujamo 6 prostornih sob (površina 35 m2) kategorije Comfort, prilagojenih osebam na invalidskem vozičku.

Kopalnice so opremljene s prilagojeno sanitarno opremo.