Kulinarična ponudba za dogodke

V City Hotelu Ljubljana združujemo kulinarično odličnost z eleganco dogodkov in pri tem zagotavljamo popolno harmonijo okusov.

Zaupajte nam načrtovanje vašega dogodka in se prepustite gastronomskemu doživetju povsem po meri vaše priložnosti.

Kavni odmori

Povzdignite svoja srečanja s skrbno pripravljenimi odmori ob kavi, ki ponujajo izbor toplih napitkov, brezalkoholnih pijač in izvrstne palete prigrizkov.

Izbor ročno izdelanih finih slaščic naše hišne slaščičarske mojstrice vključuje maslene, polnozrnate in čokoladne piškote, medtem ko slani prigrizki vključujejo listnate testenine, palčke s pršutom in slastne pite, kjer se okusi prepletajo v prijetnem sozvočju - izberite med špinačo, porom, pršutom z mozzarello ali mamljivo kombinacijo mozzarelle z olivami, zagotavljajoč okusno doživetje, ki bo poneslo vaš dogodek na novo raven.


Izbirajte med našimi različnimi paketi odmorov ob kavi ali ustvarite svojega, ki vključuje sadna nabodala, sirne krožnike, sadne in zelenjavne smoothije ter raznovrstne kanapeje in sendviče, navdihnjenimi z okusi Ljubljane, Sredozemlja, Skandinavije in Krasa.

 

Primeri paketov odmorov

Za posladek

Kava ali čaj, voda v vrču z okusi, sadni sok v vrču, domače drobno pecivoOkus tradicije

Kava ali čaj, voda v vrču z okusi, sadni sok v vrču, domači sladki & slani štruklji


Kosila, večerje, sprejemi

Uživajte v ambientu konferenčnega centra ali hotelske restavracije s ponudbo poslovnih kosil in večerij (postreženih ali v obliki samopostrežnega bifeja), poslovnih zajtrkov in večernih sprejemov.