REZERVACIJA
GARANCIJA NAJBOLJŠE ONLINE CENE
Datum prijave
Datum odjave
Posebna promocija

Preobrazba City terase

Osvežili smo videz naše poletne terase. Navdih smo črpali iz Ljubljane in ustvarili prijeten kotiček za zajtrk na svežem zraku, sproščujočo pijačo ali samo za hiter selfie v objemu zelenja in s pogledom na mogočen ljubljanski grad. Preverite, kako nam je uspelo.

Ljubljana, naša prelepa prestolnica, je zasidrana globoko v identiteto City Hotela. Ponosno jo nosimo v svojem imenu, hkrati pa je v obliki čudovitih fototapet, ki jih je v objektiv ujel fotograf Žiga Koritinik, del prav vsake izmed naših 200 hotelskih sob. Utrinki mesta krasijo tudi naše hotelske ključe in recepcijo, skrivajo pa se še v številnih drugih detajlih.

Smo hotel v središču Ljubljane, kjer se mestni vrvež redko umiri. Na srečo smo s premišljenimi prenovami tekom minulih desetletij uspeli ohraniti za urbano okolje neprecenljiv zeleni kotiček – prostorno teraso v 1. nadstropju.

Seveda smo si želeli, da bi tudi terasa sledila našemu trendu zbliževanja z Ljubljano, vendar je  v zadnjih letih ostajala vpeta v tradicionalne gostinske okvirje. Letos pa smo njeno podobo prevetrili. Želeli smo ohraniti značilen »retro vibe« in hkrati dodati nekaj posebnosti, ki poskrbijo za zares prijetno počutje naših gostov.

Naša ljubljanska zgodba je tako končno osvojila tudi City teraso!

Glavna botanična zvezda terase je bela vrtnica Ljubljana. Prejeli smo jo s strani Rožnega vrta v Tivoliju in kot kaže se v našem okolju odlično počuti.



Kaj je lepšega kot zajtrk s pogledom na grad? Na City-jevi terasi je to že večletna tradicija, ki razveseljuje naše poletne goste. Zajtrkovalnico smo zdaj obogatili z dodatnim zelenjem in motivacijskimi mislimi za uspešen začetek dneva.

Po zajtrku gostje običajno odhitijo ven, odkrivat lepote Ljubljane in Slovenije. Proste trenutke ob povratku zdaj lahko preživijo tudi v »relax« kotičku naše terase. Za popolni oddih v objemu zelenja smo poskrbeli z ležalniki, teraso pa na vrhu stopnišča krasi še pristna ljubljanska klopca.





Predvsem med mladimi največ zanimanja pritegne nova »Selfie točka«. Gre za ikonično ljubljansko kolo znamke Rog, nad katerim se bohoti Ljubljanski grad. Fotografirajte se na njem in nas označite s @cityhotelljubljana v svojo objavo, z veseljem jo bomo delili.



Želimo si, da bi bila terasa lep element presenečenja za goste in prijetna dopolnitev naše ponudbe. Po prvih odzivih sodeč nam je uspelo. Prepričajte se tudi vi; vabimo vas na zaslužen poletni oddih v zeleno osrčje Ljubljane.