REZERVACIJA
GARANCIJA NAJBOLJŠE ONLINE CENE
Datum prijave
Datum odjave
Promo koda

Ponovno odprtje: naš odgovor na pandemijo

City Hotel Ljubljana je konec maja ponovno odprl svoja vrata. Na trg smo vstopili s podrobnim poznavanjem novih potreb gostov in temu prilagojeno ponudbo. Preberite več o naši priročni rešitvi testiranja v hotelu in inovativnem paketu »Delo iz hotelske sobe«, ki je pisan na kožo vsem delavcem na daljavo.

V City Hotelu Ljubljana smo se na ponovno odprtje pripravili s podrobno analizo novih navad in potreb naših gostov v trenutni (post)pandemični realnosti.

 

Covid-19 testiranje v hotelu

Skupaj s sestrskim hotelom Slon, ki je tekom pandemije v pretekli polovici leta ostal odprt, smo prisluhnili potrebi tržišča in kot prvi v Ljubljani gostom ponudili testiranje v hotelu. Mobilna enota partnerske klinike lahko na ta način gostu opravi PCR testiranje v hotelski sobi in mu s tem prihrani veliko preglavic pri prehajanju meja. Storitev se je izkazala kot odlična rešitev tudi za segment poslovnih delegacij in turističnih skupin, ki izbrano testiranje v udobju hotela izvedejo bistveno hitreje.

 

Paket “delo iz hotelske sobe”

Razmišljali smo tudi o strukturi gostov in spremembi delovnih navad. V sektorjih, ki to omogočajo, je veliko delovnih mest postalo hibridnih, številni izmed procesov pa bodo za vedno ostali virtualni.

 

City Hotel Ljubljana na to novo dinamiko odgovarja z inovativnim novim paketom za delo iz hotela City. Paket vključuje dnevni najem moderno opremljene hotelske sobe z delovnim kotičkom in parkiranje v podzemni garaži. Gostov »delovnik v hotelu« obogatimo z razkošnim zajtrkom v sobi in opoldanskim smoothijem, za sprostitev pa mu je na voljo hotelski fitnes. Odzivi poslovnih partnerjev presegajo njihova pričakovanja in potrjujejo, da smo naslovili pravi segment: dnevne migrante in vse, ki si želijo delo na daljavo popestriti s ščepcem razkošja.

 

Spremljamo globalne trende

V hotelu še naprej budno spremljamo svetovne trende v turizmu in kongresni dejavnosti in nenehno nadgrajujemo gostovo izkušnjo. Temelj vsega v teh zahtevnih časih pa prestavlja protokol City Varno Bivanje, ki zagotavlja najvišje standarde skladnosti z NIJZ smernicami.

 

City Hotel Ljubljana se je v zadnjih letih iz priljubljene izbire turistov (online ocena 9,1) prelevil tudi v priznanega MICE ponudnika, zato je v sodelovanju s Kongresnim uradom Slovenije pridobil certifikat “Varno in zdravo na dogodke”. V prvih tednih odprtja smo v konferenčnem centru že uspešno gostili prve dogodke.

 

Naročnica poslovnega dogodka iz Deželne Banke Slovenije o svoji izkušnji:

 

»Hotel City se je odlično prilagodil na trenutne razmere. Celotno osebje se strogo drži vseh predpisanih ukrepov, organizacija dogodka teče gladko in brez težav, dejansko kot da posebnih razmer sploh ne bi bilo. Ob tem pa se maksimalno približajo naročniku ter ustrežejo vsem njihovim željam. Vse dobro do naslednjič!«

 

mag. Nataša Crnkovič, Deželna Banka Slovenije

 

Kot veliko konkurenčno prednost prepoznavamo prostorno zeleno teraso, ki omogoča varne in prijetne pogostitve na prostem. Zavedamo se, da je vidik varnosti, trajnosti in zelenosti v post-pandemični poslovni realnosti odločilnega pomena. Zeleno usmeritev smo predstavili v svoji strategiji trajnostnega razvoja v 5 korakih.