REZERVACIJA
GARANCIJA NAJBOLJŠE ONLINE CENE
Datum prijave
Datum odjave
Posebna promocija

Januar - mesec novih začetkov

Z našim tematskim januarjem “Mesec novih začetkov“ vas pozivamo, da si tudi vi zastavite nove začetke, ki vas vodijo do zastavljenega cilja za 2018.

 

Za nami je eno najbolj čustvenih obdobij vsakega leta, praznični december. Večina ga preživi v krogu družine in prijateljev. Le nekateri pa v naveličanosti nad situacijo potrošništva »zbežijo« na potovanje. Največkrat so zaradi cenovne ugodnosti to razvijajoče se države, kjer se zaradi pristnosti tamkajšnjega prebivalstva prav oni najbolj zavejo tistih bistvenih prvin in smisla življenja, ki bi se jih v decembru moral vsak – ljubezni, spoštovanja in pomena družine.

 Ljubezni spet namenijo več časa, saj največkrat odidejo na potovanje s sebi ljubljeno osebo, ki ji čez leto prevečkrat namenjajo (pre)malo pozornosti.

Spoštovanje do sočloveka si lahko ponovno povrnejo z opazovanjem lokalnega prebivalstva, ki največkrat nima obilo premoženja, a je njihova poštenost in sočutje do ljudi nadvse fascinantna. Pomena družine kot zatočišča in opore pa, si skoraj upam trditi, se vsak decembrski popotnik zave na božični večer, ko v mislih nostalgično vsaj enkrat pomisli na svoj krog zbrane družine v domačem kraju.

 

Vsi mi, ki ostanemo doma, v navalu vseh božičnih zabav, srečanj, nakupov in še zadnjih opravkov preprosto pozabimo nase in na čas, ki ga potrebujemo, da se ozremo na leto, ki je za nami. Si pa ukrademo trenutek za svojo listo novoletnih odločitev v smislu »Več bom telovadil«, »Po 18. uri ne bom jedel«, »Prenehal bom kaditi«. Dejstvo, da so te odločitve največkrat aktualne le prvih nekaj tednov novega leta, nas lahko opomni, da je bolje, če se obrnemo k zgoraj omenjenemu prvotnemu smislu praznikov.

 

Prav zato si v City Hotelu Ljubljana ne zadajamo novoletnih odločitev – te prevečkrat delujejo kot obveza in stres.

Raje si zastavimo naše nove začetke, ki nas vodijo do želenega cilja za 2018. K temu z našim tematskim januarjem kot mesecem novih začetkov pozivamo tudi vas.

Mi verjamemo, da bomo z ljubeznijo do turizma, spoštovanjem do naših gostov in z našo City družino, ekipo sodelavcev, zapisali še eno uspešno leto.

Anja Puc / Event Manager