REZERVACIJA
GARANCIJA NAJBOLJŠE ONLINE CENE
Datum prijave
Datum odjave
Posebna promocija

Ljubljana skozi vaš objektiv

Navdušeni smo nad fotografijami Ljubljane, s katerimi ste sodelovali v našem Instagram foto natečaju - oglejte si jih tu.

Naš Instagram @CityHotelLjubljana je celo poletje brbotal od navdušojočih fotografij Ljubljane. Tokrat se na ulice s fotoaparatom nismo podali mi, pač pa naši Instagram sledilci. Vsakdo, ki nas je označil v svojo fotografijo in jo označil s hashtaggom #Citywithinthecity, je vstopil v našo Nagradno igro za brezplačni Vikend paket v našem hotelu. Hashtag #Citywithinthecity smo izbrali, saj simbolizira našo izjemno povezanost s prelepo prestolnico. vašo ljubezen do Ljubljane smo zacutili takoj in več kot ponosni smo na vse fotografije, ki ste jih delili z nami.

4. septembra smo izbrali in razglasili zmagovalno fotografijo – mogočnega zmaja, ujetega v sržu nevihte. Oglejte si ga tukaj.

Želeli smo prebuditi umetnika v vas in uspelo nam je. Za pokušino si v nadaljevanju oglejte nekaj izmed umetnin, o katerih je govora. Preostale lahko najdete, če v Instagram iskalnik vnesete hashtag #Citywithinthecity.



Da bi opisali čarobnost spodnjih fotografij, dodatne besede niso potrebne:




Odlično ste se ujeli v akciji, kot to izpričujejo spodnji primeri:



Veseli smo, da ste odkrili tudi kotičke izven strogega centra:



Umetniške fotografije Ljubljane, ki so delo fotografa Žige Koritnika, že krasijo naše sobe. Zdaj so  fotografije Ljubljane prestopile te okvire in obogatile Instagram na najbolj avtentičen način – skozi objektive njenih obiskovalcev.