REZERVACIJA
GARANCIJA NAJBOLJŠE ONLINE CENE
Datum prijave
Datum odjave
Posebna promocija

Kako aktivno preživeti bivanje v City Hotelu Ljubljana?

 Če ste zaskrbljeni, da med vašim poslovnim srečanjem ali turističnim oddihom v City Hotelu Ljubljana ne boste aktivni, se vsekakor motite. City Hotel Ljubljana in mesto Ljubljana, ki je bilo leta 2016 razglašeno za zeleno prestolnico Evrope, nudita številne zanimive aktivnosti.

 

 Slovenija je ena najbolj športnih držav na svetu in iz prihajajo svetovne zvezde kova Tine Maze (bivša alpska smučarka),  Gorana Dragića (igralec v severnoameriški košarkarski ligi NBA) in Anžeta Kopitarja (igralec v severnoameriški hokejski ligi NHL).

A ne le profesionalni športniki, vsi Slovenci smo na splošno izredno predani športu.

Vsak mesec se v Ljubljani ali njeni bližnji okolici odvijajo različni športno-rekreativni dogodki, katerih se lahko udeleži prav vsak.

Samo nekateri dogodki, ki se zgodijo do konca leta 2017 so:

Največji tekaški dogodek v Sloveniji, na katerem tekači zavzamejo ulice Ljubljane. City Hotel Ljubljana že tretje leto zapored ponosno gosti številne tekače.

Zabavno-rekreacijski dogodek na katerem tekači premagujejo stopnice, da dosežejo vrh najvišje slovenske zgradbe, Kristalne palače.

Nočni tek in pohod z lučkami v mestnem parku Tivoli, ki ima dobrodelno noto. Vsi udeleženci nosijo Božičkove kapice in z udeležbo prispevajo v sklad Rdečih noskov klovnov zdravnikov.


Če pa še vedno niste prepričani, da boste (p)ostali aktivni, naštevamo nekaj možnosti, ki vam jih ponujamo v City Hotelu Ljubljana.

(Vse aktivnosti so za hotelske goste brezplačne).

  • Yoga in the City

Praksa Hatha joge in Lotus Chi Gonga se odvijata v hotelu dvakrat tedensko (predznanje ni potrebno, dobrodošle so vse stopnje).

  •  Izposoja koles

Brezplačna izposoja koles do treh ur vam omogoča edinstveno raziskovanje Ljubljane. Strogi center mesta je zaprt za promet, kar pomeni, da je vaše kolesarjenje  lahko popolnoma brezskrbno.

  • Fitnes center

Hotelski fitnes je na voljo vsem gostom, bodisi za jutranjo razgibavanje ali za celotni trening.


Kar pa nas v City Hotelu Ljubljana vsekakor najbolj razveseli, so naši gostje, ki si že zjutraj obujejo športne copate in se podajo v park Tivoli ali na Grajski grič le zato, da lahko občudujejo sončni vzhod s pogledom na prečudovite Alpe.

Slovenski pregovor pravi: »Zdrav duh v zdravem telesu«.

V City Hotelu Ljubljana to podpiramo in tudi omogočamo.