Testiranje v City Hotelu Ljubljana


Skladno z aktualnim vladnim odlokom lahko v nastanitvenih obratih sprejemamo končne potrošnike, ki ob prijavi izpolnjujejo enega od sledečih pogojev (PCT):

 

1.         dokazilo o negativnem rezultatu hitrega (antigenskega) testa na virus SARS-CoV-2,

2.         dokazilo o cepljenju zoper COVID-19, ali

3.         dokazilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, starejši od 10 dni, vendar ni starejši od 6 mesecev, ali

4.         potrdilo zdravnika o prebolelosti COVID-19.

Za dodatne aktualne informacije obiščite vladno spletno stran, ki opredeljuje Omejitve prodaje storitev.

Našim gostom posredujemo pri naročilu na testiranje. Na ta način želimo gostom olajšati organizacijo in potek potovanja. Testi za individualne goste se izvajajo v prostorih klink za testiranje, s katerimi sodelujemo, za skupine pa je mogoča tudi organizacija v hotelu.


TESTI

 
Uporabljeni so najbolj kakovostni hitri testi (Roche z 99.68% specifičnostjo in 96,52% občutljivostjo). PCR testi se analizirajo na Inštitutu za mikrobiologijo pod vodstvom prof. dr. Miroslava Petrovca. 
 
  • PCR testiranjehotelski sobi je na voljo tako za individualne goste kot tudi skupine
  • Hitro (antigensko) testiranje je na voljo le v prostorih (na kliniki) zunanjega izvajalca

IZVEDBA

Zajamčeno je varno delo na najvišjem strokovnem nivoju s popolno zaščitno opremo. Vsi izvajalci so predhodno testirani s hitrim testom in govorijo tekoče angleško. Po predhodnem naročilu je testiranje na voljo vse dni v tednu. Po potrebi je na voljo tudi posvet z zdravnikom glede ukrepanj ob pojavu okužbe, interpretacije rezultatov testiranj ipd. 
 
REZULTATI

Rezultati hitrih testiranj so na voljo v roku 15 min po testiranju. Analiza PCR testa na IMI lahko traja do 24 ur vendar je rezultat testa, opravljenega zjutraj/dopoldne, večinoma na voljo še isti dan. 
 
OBVEŠČANJE

Za obveščanje o rezultatih hitrih testov uporabljajo nacionalni sistem obveščanja in po potrebi izdajo tudi pisni izvid, primeren za prehod meje. Izvidi PCR testa so pacientom posredovani po elektronski pošti.

Kako do testa?

Testiranje lahko za vas naročimo že ob prejemu rezervacije (v tem primeru vas prosimo, da nam to željo zaupate po e-pošti / telefonu), ali pa to uredimo na licu mesta ob prihodu v hotel. Za več informacij nam pišite na: reservations@cityhotel.si 

Testiranje je namenjeno le gostom našega hotela.