Spoštovani gostje,

Vaše zdravje in dobro počutje, kot tudi zdravje naših zaposlenih, je naša največja prioriteta. Da bi zagotovili vaše brezskrbno bivanje, smo v skladu z navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje, uvedli vrsto higienskih varnostnih ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa COVID-19.

 

Če potrebujete našo pomoč, nas kontaktirajte na:
reservations@cityhotel.si

 

Naša fleksibilna odpovedna politika:

Kot odziv na trenutne razmere na trgu se City Hotel Ljubljana zavezuje, da svojim gostom ponudi  fleksibilnost pri njihovih rezervacijah.

Uvajamo sledeče politike:

VRAČLJIVE REZERVACIJE

Gostom z obstoječimi rezervacijami za katerikoli prihajajoči termin bomo omogočili brezplačno spremembo ali odpoved rezervacije do 24 ur pred prihodom,* dokler bo sprememba ali odpoved izvedena do 31. avgusta 2020. Prosimo upoštevajte, da bodo morebitne spremembe obstoječih rezervacij odvisne od razpoložljivosti in morebitnih razlik v cenah.

Gostom, ki bodo opravili novo rezervacijo za katerikoli prihajajoči termin med današnjim dnem in 31. avgustom 2020, bomo omogočili brezplačno spremembno ali odpoved rezervacije do 24 ur pred prihodom. * Prosimo upoštevajte, da bodo morebitne spremembe obstoječih rezervacij odvisne od razpoložljivosti in morebitnih razlik v cenah.

 

REZERVACIJE BREZ MOŽNOSTI VRAČILA DENARJA (Predplačilo)

Gostom z obstoječimi rezervacijami za katerikoli prihajajoči termin do 31. avgusta 2020 bomo omogočili spremembo termina rezervacije za največ 12 mesecev do 24 ur pred prihodom.*Prosimo upoštevajte, da bodo morebitne spremembe obstoječih rezervacij odvisne od razpoložljivosti in morebitnih razlik v cenah.

V primeru, da bi svojo rezervacijo želeli spremeniti, odpovedati ali prestaviti, vas prosimo, da nas kontaktirate na

reservations@cityhotel.si

 Prosimo upoštevajte, da se zgornja politika ne nanaša na rezervacije dogodkov ali skupinske rezervacije. Goste s skupinskimi rezervacijami (srečanja, dogodki in konference) naprošamo, da nas kontaktirajo na reservations@cityhotel.si 

Za individualne rezervacije, narejene prek drugih spletnih ponudnikov (npr. Booking.com, Expedia.com), vas prosimo, da kontaktirate neposredno ponudnika, saj lahko veljajo drugačna pravila. 

Najbolj sveže informacije o celotni situaciji in priporočenih higienskih ukrepih ter navodila javnosti glede koronavirusa COVID-19 so na voljo na spletni strani Urada Vlade Republike Slovenije za komuniciranje (UKOM).

 

Objavljeno: 28. junij 2020

City Hotel Ljubljana Management