Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnostih, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Pon 6/14 ℃ weather Tor 9/19 ℃ weather Sre 11/19 ℃ weather
Uživajte v razkošju naše comfort nastanitve
Image

Comfort sobe

Comfort sobe so odlična izbira, posebno če iščete še več udobja ali namestitev za dlje časa. Sobe so prostorne in imajo velika okna, zato so še posebno svetle in prijazne. Ponašajo se z  modernim dizajnom, okusnimi barvnimi shemami in unikatnimi dekoracijami. Z domačnostjo in prijaznostjo te sobe lepo povzamejo bistvo Ljubljane, dostopne in sproščene prestolnice.

 

Ponudba v sobi: tuš/kad, wc, sušilec za lase, širokopasovni Wi-Fi dostop do spleta, IP telefon, kabelska TV, varnostna blagajna, klimatska naprava.

 

Z željo, da bi ponudili kar največ udobja gostom z alergijami in drugimi zdravstvenimi zahtevami, ponujamo tudi Comfort sobe s talnim parketom in hipoalergensko posteljnino. Ker smo Invalidom prijazen hotel, ponujamo tudi sobe, prilagojene za invalide.

 

Vse sobe so namenjene nekadilcem.
Prostor za kadilce je na voljo pred vhodom v hotel in na naši hotelski terasi.

 

Dvoposteljna soba: 22-29 m², velikost ležišča: 180 x 210 cm ali 2 x 90 x 210 cm
Dvoposteljna soba z balkonom s pogledom na grad: 28 m², velikost ležišča: 180 x 210 cm – tuš in kad; parket
Troposteljna soba: 30 m², velikost ležišča: 3 x 90 x 210 cm
Soba za invalide: 35 m², velikost ležišča: 3 x 90 x 210 cm – dodatna prilagojena kopalnica in možnost izposoje invalidskega vozička
Družinska soba: dve povezani sobi, skupaj 50 m² in dve kopalnici

 

 

Sobe
Apartmaji