Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnostih, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Sre 11/19 ℃ weather Čet 12/15 ℃ weather Pet 11/16 ℃ weather
Image

Sladke skušnjave

V City Hotelu vam s ponosom predstavljamo svojo slaščičarko, ki zagotavlja našim gostom dnevno sveže slaščice. Naša Simona Kralj se smuka po pekarnah že od leta 1996. Pridružila se nam je šele pred kratkim, njene sladke dobrote pa so nas že dodobra osvojile. Peka ji predstavlja veselje in ljubezen, pravi pa, da zanjo potrebuješ tudi dobre živce.

 

Simonina ponudba je pestra, saj ustvarka piškote, zavitke, pite, tortice, rolade, gibanice in druge izvirne slaščice. Dela tudi torte po naročilu.

 

Pri peki uporablja samo najkvalitetnejše sestavine in nobenih umetnih dodatkov. Po naročilu dobite pri njej tudi brezglutenske slaščice, slaščice iz pirine moke ali piškote iz ovsenih kosmičev.

 

Njena najljubša sladica je čokoladni tris, priporoča tudi hrustljave piškotke. Vsi pa se strinjamo, da je njena hruškova pita nekaj najboljšega, kar lahko doživijo brbončice.