Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnostih, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Pon 6/14 ℃ weather Tor 9/19 ℃ weather Sre 11/19 ℃ weather
Image

 

 

Odpiralni čas:  
Restavracija 06:00 – 22:00
Bar 07:00 – 22:30
   
BAR PONUDBA
 
DNEVNA KOSILA

 

Restavracija in terasa

Hotelska restavracija, ki ponuja igrivo udobje za 140 gostov zagotavlja kulinarična doživetja od jutra do poznega večera, v poletnem času pa se lahko prepustite užitkom tudi na Cityjevi terasi.

Glavna kuharica Ana Nose kuha v hotelu že od samega začetka svoje kuharske poti pred petindvajsetimi leti. Kmalu po prihodu v kuhinjo City Hotela je prevzela njeno vodenje, kar še danes z užitkom počne.

Šefica Ana je mnenja, da mora biti vsak kuhar ambiciozen, kreativen in dovzeten za novosti. Tako kot pri modi je tudi v kuhinji potrebno slediti trendom in v ustvarjanje jedi hkrati vključiti lastno domišljijo.

V kuhinji City Hotela posvečamo veliko pozornost zdravi prehrani, zato uporabljamo samo živila visoke kvalitete, pomembna pa je tudi zdrava priprava samih jedi. Ana ima tako okoli sebe zbrano ekipo kuharjev, ki delijo njeno vizijo.

Šefov meni je nastal zaradi želje po večji pestrosti dnevne ponudbe kosil. Šefica Ana večinoma sama pripravlja menije, izvedbo pa zaupa svojim kuharjem.