Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnostih, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Pon 6/14 ℃ weather Tor 9/19 ℃ weather Sre 11/19 ℃ weather
Nova zabavna aktivnost v Ljubljani primerna za vse starosti
Image

Escape Room

Od 200.00 EUR na osebo

 

Ljubljana je kot ena izmed evropskih prestolnic vedno polna novosti. Če se v vas skriva detektivska žilica ali kanček otroka smo v City Hotelu Ljubljana pripravili pravo stvar za Vas – Pobeg iz sobe ENIGMARIUM. In ker so pred nami mrzli meseci je po raziskovanju Ljubljanskih znamenitosti na prostem, zabavna aktivnost v zaprtih prostorih še posebej zanimiva.

 

Nastanjeni boste v Comfort sobi v našem hotelu, ki se nahaja v centru mesta. V času bivanja v hotelu vas v Prvem escape room ENIGMARIUM v Ljubljani, ki se nahaja le nekaj minut stran od hotela, čaka izvirna in unikatna preizkušnja kako v uri pobegniti iz zaklenjene sobe.  Po vzoru računalniških igric morate v 60 minutah odkriti in odkleniti skrivne predmete in namige, dešifrirati kode, razrešiti uganke, logično razmišljati, sodelovati in najti ključ do izhodnih vrat.

 

Boš uspel pravočasno odkleniti vrata na prostost? Pridi v City Hotel Ljubljana, poišči Ljubljanske znamenitosti in nato namige za pobeg iz sobe!
 

Več informacij o Escape room ENIGMARIUM


 

Paket vključuje:
    • 2 x nočitev v Comfort sobi s samopostrežnim zajtrkom
    • Obisk ene izmed sob Escape room IMAGINARIUM (od 2 - 5 oseb)
    • Pozna odjavo iz hotela (do 18h)
    • Brezplačen Wi-Fi
    • Turistična taksa

 

Doplačilo za enoposteljno sobo (2 noči): 65EUR

 

Dodatna nočitev: 40 EUR na osebo v dvoposteljni sobi, 65 EUR na osebo v enoposteljni sobi
 

 

Za rezervacije nam pišite na reservations@cityhotel.si ali nas pokličite na 01 239 00 93.