Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnostih, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Pon 6/14 ℃ weather Tor 9/19 ℃ weather Sre 11/19 ℃ weather
Pri nas bo vaš dogodek zares poseben
Image

Dogodki po meri

Načrtovanje dogodka je stresno opravilo, zato nam dovolite, da vam pomagamo. Naša ekipa ima ogromno izkušenj z organizacijo prireditev od začetka do konca, kar vam da čas, da se v celoti posvetite vsebini vašega dogodka.

Naše izkušeno osebje vam bo z veseljem predlagalo, kako optimizirati konferenčni prostor za vaš dogodek, kakšna hrana bo ugajala vsem sodelujočim in kako organizirati spremljevalni program (izleti po Ljubljani in okolici, zabava in dogodivščine) ter individualni in skupinski transport z/do letališča.

Med odmori bomo postregli z osvežilno pijačo in prigrizki, ki bodo na voljo pri vhodu v konferenčne sobe, v restavraciji ali v lokalu v predverju. Ob lepem vremenu lahko prigrizke ponudimo tudi na terasi. Svež zrak bo tako okrepil udeležence, mirno zeleno okolje pa jih bo pripravilo na nadaljnje delo ali pa bo dalo pravšnje vzdušje za druženje in klepet ob zaključku uspešnega delovnega dneva.

Na terasi se prav tako nahaja prostor za kadilce.

Za dogodke »na ključ« smo ustvarili spletni obrazec, kjer se lahko posamezni udeleženci prijavijo na vaš dogodek. Obrazec lahko povežemo s spletno stranjo vašega dogodka.

Informacije in rezervacije:
Ga. Tadeja Marinkovič
E-mail : tadeja.marinkovic@cityhotel.si
Tel: 01 239 01 41